Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر درمان تامین اجتماعی کاشان گفت: سایت بی‌خطرسازی زباله بیمارستان شبیه‌خوانی تامین اجتماعی کاشان راه‌اندازی شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، علیرضا افشاری پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در سال 95 دو متخصص زنان و زایمان جذب مجموعه درمان تامین اجتماعی شده استاظهار داشت: سیستم HIS یا سیستم مدیریتی بیمارستانی مجموعه درمان تامین اجتماعی ارتقایافته است و در راستای ارتقامجموعه درمان 60 درصد از پزشکان این مجموعه از نسخه الکترونیک استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر درمان تامین اجتماعی کاشان ضمن اشاره به مسقف کردن بخشی از حیات بیمارستان شبیه‌خوانی تامین اجتماعی کاشان، تجهیز اتاق ایزوله این بیماستان و بهسازی بخش نگهبانی افزود: سایت بی‌خطرسازی زباله بیمارستان شبیه‌خوانی تامین اجتماعی کاشان نیز راه‌اندازی شده است و دستگاه‌های آنالوگ تصویربرداری به دیجیتال ارتقایافته است.

افشاری از تجهیز قسمت دندانپزشکی مجموعه درمان تامین اجتماعی کاشان خبر داد و خاطرنشان کرد: دستگاه ماموگرافی ویژه بیمارستان شبیه‌خوانی به ارزش 800 میلیون تومان خریداری شده و به‌زودی راه‌اندازی می‌شود و در همین راستا نیز رادیوگرافی دیجیتال ویژه پلی‌کلینیک بوعلی کاشان به ارزش 500 میلیون تومان خریداری شده است و در آینده به مجموعه درمان تامین اجتماعی کاشان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه به 12479 بیمار خاص توسط درمان تامین اجتماعی کاشان سرویس داده شده است، تصریح کرد: ارزش خدمات به این بیماران 92 میلیارد و 555 میلیون و 876 هزار ریال بوده است و در سال 95 نیز یک میلیون و 382 هزار و 628 نسخه تامین اجتماعی مصرف شده که مقدار هزینه آن 313 میلیارد و 927 میلیون و 381 هزار ریال است که متوسط هر نسخه 227 هزار ریال بوده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی کاشان با بیان اینکه ارزش خدمات پاراکلینیک ارائه شده به بیمه شدگان تامین اجتماعی کاشان 600 میلیون و 697 هزار و 140 ریال بوده استابراز داشت: 51 نفر در مجموعه درمان تامین اجتماعی بازنشسته شدند که 28 نفر جذب شدند و از این تعداد 8 نفر از خانواده های ایثارگران هستند.

افشاری از عقد قراردادهایی در زمینه فوتسال، والیبال و شنا خبر داد و بیان کرد: برنامه راهبردی تامین اجتماعی در سال 95 و با چشم‌انداز 10 ساله تدوین شد و مدیریت درمان کاشان نیز یکی از اعضای این برنامه راهبردی بود که به صورت ویدئو کنفرانس جلسات آن برگزار شد و در همین راستا 18618 نفر ساعت آموزش و به عبارت دیگر 60 ساعت آموزش برای هر نفر ارائه شد.

وی با بیان اینکه آموزش توسط مدیریت درمان تامین اجتماعی کاشان 15 درصد رشد داشته است، اذعان داشت: 30 میلیون ریال جزوه و 80 میلیارد ریال در حوزه دارو و تجهیزات اختصاص یافته است و در راستای کاهش مراجعات بیمه شدگان نیز 741 هزار نسخه تحت وب صادر شده است.

انتهای پیام/

R7845/P1357/S6,1369/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۳۲۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان جنوبی از راه‌اندازی ۶ سایت اینترنت پرسرعت همراه در اتان خبر داد و گفت: با راه‌اندازی این سایت‌ها، ۵۸۰ خانوار روستایی از اینترنت پرسرعت بهره‌مند شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مصطفی بهی با اعلام این خبر اظهار داشت: از ابتدای اردیبهشت تاکنون با راه‌اندازی 6 سایت دیگر توسعه شبکه ملی اطلاعات 6 روستای استان از خدمات مبتنی بر این شبکه و اینترنت پرسرعت همراه بهره‌مند شدند.

وی گفت: از این تعداد، 4 سایت جدید در روستا‌های جمز و مرغوب شهرستان طبس، حیدرآباد شهرستان نهبندان و سهک شهرستان درمیان احداث و راه‌اندازی شده و این روستا‌ها را از پوشش تلفن و اینترنت پرسرعت همراه بهره‌مند کرده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان جنوبی افزود: همچنین با ارتقا تکنولوژی 2 سایت دیگر تلفن همراه، روستا‌های نوغاب شهرستان سربیشه و کلاته بالا (شهرک قدس) شهرستان قائنات، از پوشش اینترنت پرسرعت همراه بهره‌مند شدند.

بهی، با بیان اینکه  این سایت‌ها با اعتباری بالغ بر 236 میلیارد ریال از محل منابع طرح توسعه ارتباطات روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات راه‌اندازی شده اظهار داشت: با راه‌اندازی این سایت‌ها، خدمات مبتنی بر شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت همراه، در دسترس بیش از 850 خانوار روستایی استان قرار گرفته است.

انتهای پیام/252/

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • ۵ سارق ۵۰ میلیارد ریال از کاشانی‌ها سرقت کردند
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • فروشگاه مجازی صنایع دستی و سوغات محلی در طبس راه اندازی شد
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس
  • کارزار نجات انجیلسی در مازندران