Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-08@00:42:06 GMT

واکنش سایت بازتاب به اطلاعیه پلیمر پاد جم

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۳۱۴۳۸

به گزارش صدای ایران، سایت بازتاب نوشت: پس از آنکه خبری تحت عنوان «قرارداد 300 میلیاردی برادر رئیس سازمان تامین اجتماعی با یک پتروشیمی» توسط سایت بازتاب منتشر شد، روابط عمومی شرکت توسعه پلیمر پاد جم در اطلاعیه ای پیرامون این موضوع توضیحاتی را ارائه کرد و این موضوع را شایعه خواند، در حالی که مستندات مورد نیاز حتی در ورژن اولیه اطلاعیه درج شده بود که البته بعد از یک روز اصلاح و مستندات حذف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
در این اطلاعیه آمده بود که « قرارداد مذکور فی مابین شرکت توسعه پلیمر پاد جم با برنده مناقصه بوده که این شرکت مطابق قانون تجارت در برگزاری مناقصات و انعقاد قراردادهای خود مستقل عمل کرده و شرکت پتروشیمی جم بعنوان سهامدار اصلی این شرکت، در فرایند این مناقصه هیچگونه دخل و تصرفی نداشته است.» در صورتی که در خبر مذکور چنین ادعایی مطرح نشده بود که دخل و تصرفی در این قرارداد صورت گرفته است.

در بخشی از این اطلاعیه نیز عنوان شده که « قرارداد اشاره شده در فضای مجازی(صرف نظر از اعلام اعداد غیرواقعی قرارداد در برخی رسانه ها) مربوط به مناقصه یکی از پروژه های طرح ABS & Rubber این شرکت واقع در منطقه عسلویه بوده که مطابق با آیین نامه معاملات، از طریق فراخوان عمومی در روزنامه کثیرالانتشار برگزار گردیده است.» در خصوص اعداد و ارقام شاید در خبر مذکور کم گویی انجام شده است که رقم دقیق آن در این گزارش مورد اشاره قرار خواهد گرفت و در صورت نیاز اسناد بیشتری که در اختیار ماست، منتشر خواهد شد.
همچنین تاکید شده که «روند برگزاری مناقصه انتخاب پیمانکار پروژه مورد اشاره، همانند دیگر پروژه های این شرکت، حاصل فرآیندی شفاف، رقابتی و قانونی بوده و از طریق فراخوان عمومی شناسایی پیمانکاران صلاحیت دار در روزنامه کثیرالانتشار اطلاعات و سایت مناقصات کشور طی روزهای 15 و 17 مرداد سال 96 صورت گرفته است که نهایتا 23 شرکت در این فراخوان ثبت نام نمودند که پس از طی مراحل قانونی در هفتم مهرماه ۹۷ جلسه بازگشایی پاکات مالی پیمانکاران در کمیسیون معاملات برگزار و پیشنهاد مالی شرکت توسعه انرژی پتروالکتریک با پایین ترین قیمت، مطابق آیین نامه معاملات این شرکت به عنوان برنده شناسایی گردید. نهایتا در تاریخ 8 اسفند 97 مصوبه کمیسیون معاملات مبنی بر انتخاب برنده مناقصه به تایید و تصویب هیئت مدیره شرکت رسیده است.»
اتفاقا اشاره به زمان اعلام فراخوان عمومی امر مبارکی است چرا که در تاریخ ذکر شده رئیس فعلی سازمان تامین اجتماعی که برادر وی برنده مناقصه مورد اشاره بوده است، عهده دار استانداری بوشهر بوده و پس از آن مهر ماه همان سال به شمال کشور و استانداری گیلان می رود؛ لذا این نکته حائز اهمیتی می تواند در روند بررسی این پرونده باشد.
از سویی عنوان شده که «مناقصه مورد اشاره در زمان مدیرعاملی میثم سعیدی در شرکت پتروشیمی جم انجام نشده است و همچنین شرکت توسعه پلیمر پادجم از شرکت های تابعه یا تحت مدیریت سازمان تامین اجتماعی نمی باشد و بحث تاثیرپذیری این شرکت از سازمان تامین اجتماعی یا ادعای مداخله افراد مذکور در امور جاری و قراردادهای این شرکت خلاف واقع می‌باشد.»
هیچکدام از این موضوعات در خبر «قرارداد 300 میلیاردی برادر رئیس سازمان تامین اجتماعی با یک پتروشیمی» مطرح نشده است، اما گویا در زمان مدیرعامل قبلی قرارداد لغو شده بوده و اکنون تلاش های زیادی برای احیاء قرارداد و اعطای آن به برادر رئیس سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته است.
برای تنویر افکار عمومی و همچنین بررسی نهادهای ناظر و ذیربط در خصوص این پرونده اعلام می شود که رقم دو قرارداد در یک مورد، یک میلیون یورو به اضافه 6 میلیارد تومان بوده است که رقمی معادل 23 میلیارد و 900 میلیون تومان در شرایط حاضر اقتصادی جامعه می شود.
همچنین رقم دومین قرارداد شرکت توسعه انرژی پتروالکتریک متعلق به خانواده سالاری درخصوص پروژه خريد، ساخت، نصب، پيش راه اندازي و راه اندازي تاسيسات بخش مشترک آفسايت پارک استايرن 13 میلیون یورو به اضافه 60 میلیارد تومان بوده است که به احتساب آن به تومان در شرایط حاضر این رقم معادل 293 میلیارد و 700 میلیون تومان است.
با احتساب ارقام این دو قرارداد شرکت توسعه انرژی پتروالکتریک متعلق به خانواده سالاری با یکی از پتروشیمی های کشور، عدد در گزارش قبلی 300 میلیارد تومان عنوان شده بود که ضمن پوزش از مخاطبان، عدد دقیق که 317 میلیارد و 600 میلیون تومان است را به ریز و با دیتیل عنوان می کنیم.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: بازتاب سازمان تامین اجتماعی شرکت توسعه مورد اشاره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۱۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش چمران به حصارکشی بوستان لاله تهران

مهدی چمران در حاشیه دویست و سی و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز یک فوریت مصوبه تکمیل طرح آب و فاضلاب شهر بررسی می‌شود، اظهار کرد: برای تمدید این مصوبه یک فوریت ارائه شده است.

به گزارش مهر، وی همچنین تصریح کرد: سامانه پایش مصوبات شورا که پیش از این پایه‌گذاری شده بود و متوقف مانده، به ثمر رسیده و امروز از این سامانه رونمایی شده و در آن کل مصوبات پایش خواهد شد و در دسترس قرار خواهد گرفت. در جلسه امروز گزارش سه ماهه حساب درآمد و هزینه شهرداری نیز ارائه خواهد شد.

چمران در خصوص ایجاد فرهنگسرا در بوستان لاله نیز یادآور شد: بعد از جشن ماه رمضان احساس شد که فضا‌هایی برای چنین طرح‌هایی مورد نیاز است. این موضوع مطرح شد که درختی قطع نمی‌شود و ما نیز اجازه نخواهیم داد درختی قطع شود. باید منتظر باشیم طرح ارائه شود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در دوره سوم طرحی مصوب شد که در بوستان‌هایی با مساحت بیش از یک هکتار مسجد و کتابخانه احداث شود و ساختمان اداری منع شده است، گفت: البته طرح باید به شورا ارائه شود و هیأت موردنظر طرح را مورد بررسی قرار دهد و اگر نیاز بود احداث شود به شرطی که درختی قطع نشود.

وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: در منطقه ۱۵ بارندگی بوده و یک کارگر به دلیل تعصب کاری خود در حال بازگشایی نهر برای جلوگیری از سرریز شدن آب بوده که متأسفانه مفقود شده و هنوز پیدا نشده است. باید چنین اقداماتی با دقت صورت بگیرد و برنامه‌ریزی از قبل انجام شده باشد تا حادثه‌ای رخ ندهد.

چمران با بیان اینکه قرارداد‌ها منع انتشار داشته و هرکسی درخواست داشته قرارداد را تحویل گرفته است، گفت: قرارداد مشکلی ندارد و هریک از اعضا بخواهند در دسترس آن‌ها قرار خواهد گرفت. وزارت امور خارجه، بانک مرکزی و دیگر بخش‌ها قرارداد را در اختیار دارند. چنین قراردادی در سال ۹۶ نیز وجود داشته و مورد خاصی ندارد. در ساخت واگن‌ها تکنولوژی به کشور وارد می‌شود و این تفاوتی مترقی است.

دیگر خبرها

  • سازمان توسعه تجارت سیاستگذار صنعت نمایشگاهی یا حامی یک سایت نمایشگاهی
  • ایران ۶۲ میلیون دلار به همراه دیرکرد غرامت از هند دریافت می کند
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • اجرای هزار میلیارد تومان پروژه در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • واکنش سایت حسن روحانی به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان
  • اطلاعیه قطعی گاز در بخشی از شهر کرج
  • واکنش سایت حسن روحانی به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان درباره دلایل ردصلاحیتش
  • اطلاعیه مهم برج میلاد در مورد یک ادعای جنجالی
  • واکنش چمران به حصارکشی بوستان لاله تهران